Over Mooy ! Geregeld


Syl de Mooy, aangenaam kennis te maken!

Mooy ! Geregeld bestaat sinds maart 2017. Mijn klantenkring is zeer divers. Ik ondersteun mensen bij het opruimen van hun huis en administratie, ik begeleid mensen via een pgb-budget, ik leer mensen hun computer of tablet te gebruiken, ik doe de back-office voor een energie-coöperatie, ik verkoop overbodige spullen, ik doe belastingaangiftes, kortom: ik heb zeer gevarieerd werk en help al mijn klanten met veel plezier.

Met mijn bedrijf wil ik op een tastbare manier mensen helpen door iets te doen dat ik leuk vind en waar ik goed in ben, zodat de klant na afloop van een opdracht tevreden en naar waarheid zal zeggen: Dát is Mooy ! Geregeld!

Vóór Mooy ! Geregeld heb ik ruim 32 jaar * als secretaresse, management assistent, officemanager en personeelsadviseur gewerkt en altijd met veel plezier mensen en bedrijven ondersteund en ‘ontzorgd’; de verantwoordelijkheid op de achtergrond voor het optimaal organiseren en op orde houden van kantoor, processen en activiteiten, waardoor collega’s hun werk goed kunnen doen en floreren.

*  onder meer bij NBBS reizen, Heineken Nederland en Stichting Nederlands onderwijs in het Buitenland

Seniorencoaching

In oktober 2021 heb ik met succes de opleiding tot seniorencoach afgerond.

Persoonlijke kwaliteiten

Ik ben betrouwbaar, behulpzaam, vriendelijk, flexibel, zelfstandig, geïnteresseerd in mensen, graag fysiek bezig, veelzijdig, heb een brede interesse, ben oplossingsgericht en creatief met een eigen, open kijk op zaken.

Ik heb er plezier in mensen te helpen en ik houd van ordenen en organiseren.

 

Reacties zijn gesloten.