Anderen over Mooy ! Geregeld

Uw mening over Mooy ! Geregeld is belangrijk.

Ik hoor graag welke ervaring u met Mooy ! Geregeld heeft, ook als er niet aan uw verwachtingen is voldaan. Liever heb ik dat u bij mij komt met een klacht, dan dat u niets laat horen en daar een slecht gevoel aan overhoudt.

Ik stel het zeer op prijs als u uw ervaring met Mooy ! Geregeld wilt delen, dat kan eenvoudig via onderstaande button.

Ervaring delen

Wat anderen van Mooy ! Geregeld vinden leest u hieronder.M. Voerman, Leiden:

Dank voor de fantastische hulp bij het opruimen van de schuur. Snel en voortvarend met een geweldig resultaat!


Ester de Fijter, Nieuwkoop:

Mijn website www.atelier-esterdefijter.nl kwam in samenwerking met Mooy ! Geregeld tot stand. Syl de Mooy heeft mij fantastisch geholpen. Alles in goed overleg, met duidelijke uitleg en fijne samenwerking. Dank je wel Syl.


Lucy, Noordwijk:

De samenwerking met Syl is bijzonder plezierig. Zij werkt efficiënt, is vriendelijk en heeft respect en aandacht voor de wensen en spullen van de klant. Ik beveel Mooy ! Geregeld van harte aan.


Hanneke Kadijk, Voorburg:

Als verkenning heb ik Syl de Mooy gevraagd een doos met dia’s te digitaliseren, snel en correct afgehandeld. Fijn om deze dia´s nu digitaal te hebben en gemakkelijk aan de kinderen te laten zien en te delen. Vanwege de kosten laat ik het hier even bij. De volgende keer zal ik zeker weer bij haar aankloppen. Nog een paar duizend dia’s te gaan!


S. Janssen, Leiderdorp:

Een kamer vol dozen waar ik nauwelijks meer in kon; Syl de Mooy heeft er in twee middagen een overzichtelijk geheel van gemaakt waardoor ik het nu als werkkamer in gebruik heb. Heerlijk!


Paul Bemelen, directeur M&O groep:

Gedurende 10 maanden heb ik met Syl mogen samenwerken bij de Stichting NOB. Syl noemde zichzelf directeur bijzaken, maar zonder die bijzaken waren de hoofdzaken nooit gebeurd. Syl was niet alleen managementassistent, maar ook hoofd personeelszaken, hoofd ICT, et cetera. Een geweldige generalist en op bijna elk terrein ook een specialist. Syl denkt mee over het geheel van de organisatie en werkt ongelooflijk goed en snel aan de gevraagde uitwerking: deskundig en loyaal!


Drs. S. Fazili, Directeur Fazili Consulting:

Het vakgebied van officemanagement beheerst mevrouw de Mooy zeer goed. Hoog organiserend vermogen, proactiviteit, zorgvuldigheid, vertalen van meer strategische besluiten in planningen, actiegerichtheid, hoge snelheid van werken, snel opstellen en opleveren van stukken en notulen, hoge mate van taakverantwoordelijkheid, goed in staat om naar zichzelf en anderen grenzen te stellen, zowel duidelijk als diplomatiek, representatief en zelfstandig. In mijn werkzaamheden heb ik qua organisatie en afstemming veel te maken met officemanagement, PA’s en directiesecretaresses. Mevrouw de Mooy bevindt zich duidelijk op hoog kwalitatief niveau.

Reacties zijn gesloten.